M4 İşlemcili Mac’ler Ne Zaman Çıkacak? Tüm Modeller için Beklenen Çıkış Tarihleri

Apple, M2 çipli Mac’lerini piyasaya sürdükten sonra, teknoloji meraklıları bir sonraki nesil olan M4 çipli Mac’lerin ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı. Birçok sızıntı ve söylenti, M4 işlemcili yeni Mac’lerin 2024 sonu ve 2025‘e kadar piyasaya sürülmesini öngörüyor.

Mac

İşte model bazında en son bilinen bilgiler:

2024 Sonu:

  • Giriş Seviyesi 14 inç MacBook Pro: M4 çipli bu model, 24 inç iMac’e güç veren M2’den daha yüksek performans sunması bekleniyor.
  • 24 inç iMac: M2’nin yerini alarak daha iyi grafik ve işlemci performansı sağlayacak.
  • M4 ve M4 Pro işlemcili Mac mini: Yeni nesil Mac mini, daha fazla konfigürasyon seçeneği ve daha iyi performans sunacak.

2024 Sonu – 2025 Başı:

  • M4 Pro ve M4 Max işlemcili 14 inç ve 16 inç MacBook Pro: Profesyoneller için daha güçlü bir seçenek sunan bu modeller, M2 Pro ve M2 Max çiplerden önemli ölçüde daha iyi performans gösterecek.

2025 Baharı:

  • 13 inç ve 15 inç MacBook Air: M2 çipli MacBook Air’in yerini alarak daha ince ve hafif bir tasarımla birlikte performans artışı sağlayacak.

2025 Ortası:

  • M4 işlemcili Mac Studio: M2’den daha güçlü bir seçenek sunan bu model, kreatif profesyoneller ve geliştiriciler için ideal olacak.

Unutulmamalıdır ki:

  • Bu tarihler sadece tahminlere dayanmaktadır ve Apple resmi bir açıklama yapana kadar kesin değildir.
  • Apple, her zaman planlarını değiştirebilir ve yeni modeller ekleyebilir veya geciktirebilir.

M4 işlemcili Mac’ler hakkında en son haberleri takip etmek için Apple’ın resmi web sitesini ve güvenilir teknoloji haber kaynaklarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

0 Shares:
Ayrıca beğenebilirsiniz
Devamını Oku

e-Devlet’te Erişim Sorunu

17 Ocak 2024 tarihinde, Türkiye’nin en popüler online devlet hizmetlerini sunan platformu e-Devlet’te erişim sorunu yaşandı. Sorun, Cumhurbaşkanı…
Devamını Oku

GTA 5 Netflix’e Geliyor mu?

Son zamanlarda, popüler video oyunu Grand Theft Auto V’in (GTA 5) Netflix‘e gelip gelmeyeceğiyle ilgili söylentiler internette dolaşıyor.…