GTA 5’in Sızdırılan DLC’leri: İptal Edilen Tek Oyunculu İçerik

Grand Theft Auto V (GTA 5), 2013 yılında piyasaya sürülen ve günümüzde hala popülerliğini koruyan bir açık dünya aksiyon-macera video oyunudur. Oyun, Los Santos adlı kurgusal bir şehirde geçiyor ve üç farklı karakteri takip ediyor: Michael De Santa, Franklin Clinton ve Trevor Philips.

Oyun, piyasaya sürüldükten sonra büyük bir başarı elde etti ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Ayrıca, oyunun tek oyunculu modu, çok oyunculu modu kadar popüler oldu.

2021 yılında, GTA 5’in kaynak kodları internette sızdırıldı. Bu sızıntı, oyunun içeriğine dair birçok bilginin açığa çıkmasına neden oldu. Bu bilgiler arasında, oyun için planlanan ancak iptal edilen sekiz adet genişleme paketi (DLC) de yer aldı.

Sızdırılan DLC’lerin Listesi

Sızdırılan DLC’ler, aşağıdaki gibidir:

  • SP Assassination Pack: Bu DLC, oyuna yeni suikast görevleri ekleyeceği planlanıyordu
  • SP Manhunt Pack: Bu DLC, oyuna yeni bir haydut avlama modu ekleyeceği planlanıyordu
  • SP Norman Pack: Bu DLC, oyuna yeni bir karakter olan Norman Reedus’ü ekleyeceği planlanıyordu.
  • Agent Trevor: Bu DLC, Trevor’ın bir devlet ajanı olarak görev yaptığı yeni bir hikaye modu ekleyeceği planlanıyordu.
  • Relationship Pack: Bu DLC, oyuna yeni romantik ilişki seçenekleri ekleyeceği planlanıyordu.
  • Enterprise Pack: Bu DLC, oyuna yeni iş fırsatları ekleyeceği planlanıyordu
  • Prologue DLC: Bu DLC, oyunun öncül hikayesini genişleteceği planlanıyordu.
  • LibertyV DLC: Bu DLC, GTA 4’ün geçtiği Liberty City’yi GTA 5’e getireceği planlanıyordu

DLC’lerin İptali

GTA 5’in geliştiricisi Rockstar Games, sızdırılan DLC’lerin iptal edildiğini doğruladı. Şirket, iptal nedeninin, oyunun çok oyunculu moduna odaklanmak olduğunu açıkladı.

Rockstar Games, DLC’lerin iptal edilmesinden dolayı hayranlardan özür diledi. Şirket, DLC’lerin içeriğine dair daha fazla bilgi paylaşmadı.

DLC’lerin İptalinin Etkileri

GTA 5’in DLC’lerinin iptal edilmesi, hayranlar arasında hayal kırıklığına neden oldu. Hayranlar, DLC’lerin oyunun tek oyunculu modunu genişleteceğini ve yeni içerikler sunacağını düşünüyordu.

DLC’lerin iptal edilmesi, oyunun geleceği açısından da bazı belirsizliklere neden oldu. Rockstar Games, gelecekte GTA 5 için yeni DLC planlıyor mu bilinmiyor.

Sonuç

GTA 5’in DLC’lerinin iptal edilmesi, oyunun hayranları için büyük bir hayal kırıklığı oldu. DLC’lerin içeriği hakkında daha fazla bilginin paylaşılması, hayranlar için bir nebze olsun teselli olacaktır.

0 Shares:
Ayrıca beğenebilirsiniz
Devamını Oku

Sony PlayStation Oyunları PC’ye Geliyor!

Uzun zamandır beklenen haber geldi: Sony, PlayStation oyunlarını PC’ye getirmeye başlıyor! Bu, PlayStation’a özel birçok oyunu oynamak için…
Devamını Oku

GTA 5 Netflix’e Geliyor mu?

Son zamanlarda, popüler video oyunu Grand Theft Auto V’in (GTA 5) Netflix‘e gelip gelmeyeceğiyle ilgili söylentiler internette dolaşıyor.…