GTA 5 Netflix’e Geliyor mu?

gta v netflix

Son zamanlarda, popüler video oyunu Grand Theft Auto V’in (GTA 5) Netflix‘e gelip gelmeyeceğiyle ilgili söylentiler internette dolaşıyor. Bu söylentiler, Netflix’in mobil oyunlara olan yatırımını artırması ve Take-Two Interactive ile yaptığı anlaşmadan kaynaklanıyor.

gta 5
GTA 5 Netflix'e Geliyor mu? 3

Netflix’in Mobil Oyunlara Yatırmı

Netflix, son yıllarda mobil oyun pazarına büyük bir giriş yaptı. Şirket, 2022’de Night School Studio ve Next Games gibi oyun stüdyolarını satın aldı ve kendi oyun geliştirme ekibini kurdu. Netflix ayrıca, abonelerine ek ücret ödemeden sunulan çeşitli mobil oyunlar içeren bir kütüphane oluşturdu.

Take-Two Interactive ile Anlaşma

Netflix, 2023’te GTA 5’in geliştiricisi olan Take-Two Interactive ile bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, Netflix, GTA 3, GTA: San Andreas ve GTA: Vice City gibi klasik GTA oyunlarını mobil platformda yayınlama haklarını aldı.

GTA 5 Netflix’e Geliyor mu?

Netflix’in mobil oyunlara olan yatırımı ve Take-Two Interactive ile yaptığı anlaşma, GTA 5’in de Netflix’e gelebileceğini akla getiriyor. Ancak, şu anda bu konuda resmi bir açıklama yok.

Sonuç

GTA 5’in Netflix’e gelip gelmeyeceği şu anda belirsizliğini koruyor. Ancak, Netflix’in mobil oyunlara olan yatırımı ve Take-Two Interactive ile yaptığı anlaşma, bunun bir olasılık olduğunu gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

https://blog.verilink.com.tr/call-of-duty-serisinin-gelecegiyle-ilgili-iddia-hikaye-modu-artik-acik-dunya-olacak/

0 Shares:
Ayrıca beğenebilirsiniz